"Whaah! Een spin!"

Je slaakt een gilletje, je ademhaling stokt, je ogen worden groot,  je schouders gaan omhoog en ook je armen schieten de lucht in. In alle ophef zet je een stap naar achteren of rent weg. Eigenlijk ben je nooit echt van deze angst afgeraakt want telkens gebeurt hetzelfde bij het zien van een spin. Het lichaam laat enorm veel zien op het moment dat dit gebeurt. Omdat dit zich herhaaldelijk heeft afgespeeld, reageert het lichaam telkens weer hetzelfde met dezelfde daarbij komende gedachtes. Op deze manier heeft ons lichaam de angst voor de spin vast gezet in het lichaamsgeheugen.

 

Na het lezen van dit voorbeeld kunt je je wellicht dus voorstellen hoe dit op kleinere of grotere schaal invloed kan hebben op ons leven. Elke gebeurtenis heeft impact op ons lichaam. Angsten, spanning, verdriet, onzekerheden e.d. die we op jonge leeftijd of tijdens een traumatische gebeurtenis op deden, kunnen nu nog steeds terug vinden zijn in onze lichaamshouding. We zijn ons hier alleen nog niet altijd bewust van. Dit kan zich uiten in vage lichamelijke klachten of onbewust belemmerend gedrag en gedachtes. De uitspraak "Zo ben ik nu eenmaal" kunnen we daardoor dus in twijfel trekken en opnieuw onderzoeken. 

 

Jouw lichaam aan het woord

 

Waar de meeste therapievormen gebruik maken van het gesproken woord en aan de slag gaat met onze gedachten, gaan we daarom bij Body & Mind Language net een stapje verder. Want wie verder wil groeien in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling en af wil van een belemmerende houding t.o.v wat het dan ook maar mag zijn, dient daarbij ook zijn/haar lichaam, lichaamstaal en lichaamshouding mee te nemen in het proces. Bij Body & Mind Language laten we jouw lichaam aan het woord door middel van lichaamshoudingen en/of bewegingen zodat je af kan komen van belemmerende gedragingen of voor het vergroten van ons lichaamsbewustzijn.

 

Samen op onderzoek

 

Bij al deze gedragingen of overtuigingen is onbewust een beweging of houding ontstaan. Door deze houding aan te nemen kunnen we deze gaan ontdekken, uitdagen, verbreden en integreren. Op deze manier verkrijgen we inzicht in waar het gedrag of de overtuiging is ontstaan en wat er nog meer allemaal mogelijk is. Ook kunnen we op deze manier makkelijker bij dieper gelegen vraagstukken komen. De vastzittende lichaamshouding kan nu transformeren waarmee uiteindelijk ook het gedrag/overtuiging veranderd. Hierdoor word hetgeen waar jij mee worstelt in gedachten, tastbaar, krijgt het vorm en worden Body & Mind, Language ingezet om te kunnen helen.

 

Een kennismaking en het onderzoeken van de hulpvraag is gratis! Tijdens dit gesprek ontstaan er al verschillende inzichten en krijg je uitleg over de aanpak. 

 

Mind Your Body Language Traject (nieuw!) 

 

Omdat uit eerdere ervaringen gebleken is dat de vaste materie van ons lichaam tijd nodig heeft om te helen is deze methode het meest effectief met 5 sessies. Samen gaan we op onderzoek en stel ik een "Mind your Body Languages - plan" voor jou op van hetgeen waar jij nu staat en waar je naartoe wil. Hierbij krijg je na elke sessie thuiswerk mee om de oefeningen in de praktijk te kunnen brengen en is er tussentijds overleg.

 

Elke sessie duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Er zal gemiddeld één keer in de drie weken een sessie gepland worden zodat het lichaam kan wennen aan hetgeen er in de sessie aanbod kwam (integratie) 

 

Ben jij klaar voor de transformatie waar je op hoopt? Dan is dit de methode die ook de vaste materie van ons bestaan aanpakt, zodat je tot op celniveau kunt transformeren tot jouw ware potentieel. Met talenten en eigenschappen die je nog niet van jezelf ontdekt had.

 

!! LET OP !!

Omdat dit een nieuw traject is, is dit een eerste opzet hiervan. Jij kunt mij erbij helpen dit traject tot een succes te maken! Daarom heb ik voor jou een mooi aanbod gemaakt en jij krijgt er een gaaf traject voor terug tegen een gereduceerd tarief!

Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis. Voel je een klik en voel je dat dit is wat je mag gaan doen? Wacht dan niet te lang. 

 

Jouw investering voor dit nieuwe gave traject van vijf sessies van ieder 1,5 tot 2 uur inclusief jouw eigen Mind you Body Language-plan en tussentijdse contact momenten:

 

275, - 

 

Een losse sessie 

60,-

 

Voor meer informatie en kennismaking vul je onderstaand contactformulier in of ben ik telefonisch bereikbaar via WhatsApp op het volgende telefoon nummer 

 

0613898228