Zielsenergie

Gepubliceerd op 21 februari 2022 om 23:30

Net als bij de luisterkind afstemming stem ik af op jouw energie of op de energie van degene op de foto. Anders dan aan de slag te gaan met woorden zal ik nu jouw zielskleuren op papier zetten. Intuïtief laat ik mij leiden door jouw energie. Op basis daarvan kies ik de kleuren uit en volgen mijn handen de vormen van datgene waar jouw ziel uiting aan wil geven. Hieruit ontstaat een abstracte tekening waar jouw kracht uitstraalt. 

 

Elke kleur en elke vorm is een uiting van jouw ziel. Het geeft een bepaalde energie weer welke weer terug te leiden is naar jouw persoonlijkheid. Ook dit schrijf ik op en voeg ik toe bij jouw zielstekening. 

 

Jouw investering voor jouw zielsenergie op papier in (soft) pastel, potlood en/of stift + een mini afstemming. Krijg je thuis gestuurd met de post: 

35,-

 

Workshop (NIEUW!)

Wil je zelf meer gaan oefenen in het contact maken met jouw zielsenergie, maar weet je nog niet helemaal hoe dit moet? Of ben je al vervend beoefenaar? Dan bied deze workshop jou op een leuke luchtige en creatieve manier een kans om de kleuren en boodschappen van jouw ziel zelf te (her)ontdekken. Samen gaan we tijdens een meditatie contact maken met onze zielsenergie en komen we los van gedachtes, bij ons ware zijn. Met behulp van potloden, pastel krijtjes, stiften en een groot stuk papier gaan we aan de slag en kijken we samen naar het resultaat. We bespreken wat de tekening jou te vertellen heeft zodat je met mooie handvaten weer verder kunt in jouw leerproces. Aan het einde van de avond ga je naar huis met een door jou eigen gemaakte zielstekening en (als jij dat wil) eentje die ik van en voor jou heb gemaakt! 

 

Datums;  29 - 04 - '22 -- > VOL

                 13 - 05 - '22

                 27 - 05 -' 22

 

Plaats;    Swalmen

Tijd;        19.30u

Meld je aan via onderstaand inschrijfformulier. Vermeld ook even welke datum jij komt. 

‼️ LET OP ‼️
Omdat de workshop nieuw is, is dit een eerste opzet hiervan. Jij kunt mij erbij helpen deze workshop tot een succes te maken! Daarom heb ik voor jou een mooi aanbod gemaakt en jij krijgt er een leuke avond voor terug tegen een gereduceerd tarief!

Jouw investering voor deze gezellige en leerzame avond is

 

20,-

 

Hiervoor krijg jij;

  • Een gezellige en leerzame avond die jou handvaten bied om af te stemmen op jouw zielsenergie onder het genot van een lekker kopje koffie of thee en een lekkere versnapering.
  • Jouw eigen gemaakte zielstekening
  • En de zielstekening die ik van jou maakte.

 

De workshop duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur

 

Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 3 personen) gaat de workshop door.

 

Inschrijf formulier