Luisterkind afstemming

Gepubliceerd op 21 februari 2022 om 23:30

In 2019 besloot ik de opleiding tot Luisterkindwerker® te gaan volgen om meer verdieping te krijgen in mijn hooggevoeligheid. Hier leerde ik de communicatie met andere mensen in de energie uit te breiden in geschreven tekst. Ik behaalde mijn diploma en werd een officieel Luisterkindwerker®

 

Wat houd dit precies in?

Aan de hand van een foto zoom ik in op de energie van degene op de foto. Dat kan jij zelf zijn of jouw zoon/dochter. Met de foto voor me, pen en papier in de aanslag, beland ik op dat moment in een soort meditatieve staat van zijn. Er vind vervolgens energie uitwisseling plaats in de vorm van een gesprek op zielsniveau. Tijdens dit gesprek kunnen we inzoomen op bepaalde levensvragen. Dit alles zet ik op papier en hieruit komt een voor jou persoonlijke afstemming. Op die manier krijg je handvaten en inzichten om verder te kunnen met jouw persoonlijke ontwikkeling of die van jouw kindje. 

 

Voorbeelden van levensvragen:

  • Hoe komt het dat ik weinig zelfvertrouwen heb?
  • Waarom loop ik vast?
  • Ik wil beter voor mezelf op komen, waarom lukt me dat toch niet?
  • Waarom slaapt/eet/drinkt mijn kindje slecht?
  • Welke richting moet ik op?
  • Wat wil mijn lichaam mij vertellen wanneer ik weer hoofdpijn heb? 

 

Jouw investering

Kennismaken met de luisterkind methode is geheel vrijblijvend. Het aanvragen van een mini afstemming is zelfs gratis!  

Een luisterkind afstemming ontvang je via jouw email adres voor een eenmalige investering van

45,-

 

Enkele recensies

 

I. Janssen:

"Een bizar gesprek tussen Sandra en mijn dochter die plots niet meer wou gaan logeren?! Ik heb haar het gesprek nooit helemaal vertelt, vooral omdat ik het erg bizar vond... Maar heb tegen mijn dochter verteld dat Sandra het samen met haar heeft opgelost. Ik denk na 3 weken weer de eerste logeerpartij, en nu moet ik regelmatig zeggen: Blijf ook maar eens thuis slapen!"

 

K. Mans:

"Wauw wauw en nog eens wauw. Dankzij een tip bij Sandra terecht gekomen, ontzettend dankbaar voor. Kan het iedereen aanraden."

 

M. Mans:

"Geweldig, fascinerend onwerkelijk hadden we eerder moeten doen. Kan het iedereen aanraden."